FINE ART GYERMEKFOTÓZÁS

 

Mi az a Fine Art?
Több száz képed van a mobilodon gyermekedről ugye? De van e közte ami olyan, mint egy festmény?

A fine art egy olyan stílus, amely a fotók készítésénél nagy hangsúlyt fektet az egyedi, művészi látásmódra és arra, hogy megörökítsük a gyermeked legmélyebb érzéseit, és egyedi portrékat készítsünk róla.

Miben más még, mint egy sima fotózás?
A fotózás során különleges technikákat alkalmazok, amely kiemeli gyermeked személyiségét és olyan megismételhetetlen képet készítek róla amelyen úgy fogod látni őt, mint még soha.

Olyan különböző érzelmi állapotokat próbálok megjeleníteni gyermeked arcán, hogy az elkészült képek igazán mély hatást gyakoroljanak rád és a családodra. Ez olyan felvételeket eredményez, amik mintha ki lennének festve egy vászonra, és amelyek sokkal többet mondanak el a gyermekedről, mint egy egyszerű telefonos kép. 
Egy ilyen fotó egy igazi műalkotás, amely értékét az idő múlásával csak növeli. 

Mire kell készülni, figyelni, ha ilyet szeretnél?
Mesefigurás pólóban, kócos hajjal a fine art varázsa köddé válik. Ezért érdemes fotózás előtt otthon bekészíteni a legszebb ruhát és egy rendezett frizuráról gondoskodni.

Ne habozz, jelentkezz még ma fine art fotózásra, és add meg gyermekednek a lehetőséget, hogy megismételhetetlen emléket készítsenek róla!

 

Hogyan néznek ki a fine art képek?

Mennyibe kerül a fotózás?

Miért nem kapsz több-száz képet, mint más stúdiókban?
Egy anyukától hallottam: „Előtted a XXX stúdióban jártunk, ott 200 db képet kaptunk, amiből kb 20 db sikerült jól” A Kiskincsem Stúdióban kizárólag a tudatosan válogatott, jól sikerült képeket kapod meg. Nem a sorozatfelvétellel készült gagyi fotókat. Úgy könnyű sokat adni, ha a selejtet is válogatás nélkül megkapod. A gyerekek nem profi modellek, ha éppen rossz napjuk van akkor rengeteg kép félresikerül egy profi műteremben is.

EZ TETSZIK! KELL NEKEM, DE HOGYAN FOGLALJAK IDŐPONTOT?

Foglald le online most!

Ha már tudod mikor szeretnétek jönni:

Elérhetőségeim

Ha elakadtál valamiben: