A klasszikus gyermekfotózás

 

Ismered a legjobb pillanatok receptjét?
Sosem kötelező a kamerába nézni. A legszebb mosolyt mindig anyuka vagy apuka kapja, ezért fotózás közben nem zavarlak el ha a kamera mellett szeretnél állni, sőt, megkérlek rá!

A legkisebb is boldogan megy haza a fotózás után!
Bármelyik csomagot választod, korához illő ajándékkal lepem meg gyermeked. Láttál már olyan picúrt aki nem örül egy meglepetés ajándéknak?

Mi van, ha nem akar fotózkodni?
Több, mint ezer gyermek fotózása alatt kitapasztaltam, hogy legtöbbször nem elég állni és kattintgatni, nekem is produkálni kell valamit. 

Neked is élmény lesz a fotózás!
Te is rájössz majd, hogy műteremben sem olyan egyszerű elkapni a kicsik legjobb pillanatait. Ezért lesz vicces élmény ahogyan majd együtt próbáljuk kihozni a legaranyosabb eredményt. A végeredmény mindenért kárpótol majd. Ez nem olyan lesz, mint az óvodai fotózás, ahol futószalagon lekattintják a gyerekeket.

 

Hogyan néznek ki klasszikus képek?

Mennyibe kerül a fotózás?

Miért nem kapsz több-száz képet, mint más stúdiókban?
Egy anyukától hallottam: „Előtted a XXX stúdióban jártunk, ott 200 db képet kaptunk, amiből kb 20 db sikerült jól” A Kiskincsem Stúdióban kizárólag a tudatosan válogatott, jól sikerült képeket kapod meg. Nem a sorozatfelvétellel készült gagyi fotókat. Úgy könnyű sokat adni, ha a selejtet is válogatás nélkül megkapod. A gyerekek nem profi modellek, ha éppen rossz napjuk van akkor rengeteg kép félresikerül egy profi műteremben is.

EZ TETSZIK! KELL NEKEM, DE HOGYAN FOGLALJAK IDŐPONTOT?

Foglald le online most!

Ha már tudod mikor szeretnétek jönni:

Elérhetőségeim

Ha elakadtál valamiben: