Ahol örök időtálló emléket készítünk legdrágább kincsedről!
Ami megőrzi a hipersebességgel változó gyerkőcöd legszebb pillanatait, amit csodálatos érzés visszanézni!

Mitől lesznek a nálunk készült fotóitok a legszebbek?

A műtermünkben készült képek és a telefonnal vagy kisgéppel készült fotók közötti különbség pontosan akkora, mint a kakaós tejmassza és az igazi csoki íze között. Persze ezt minden stúdió elmondhatja magáról, de mi rátettünk még egy lapáttal, mégpedig a kellékeinkkel:
Gyermekfotó - Gyermekfotózás - Babafotó - Babafotózás

A kellékeinket úgy gondozzuk, mint egy szép virágoskertet. A régi dolgokat eltesszük és folyamatosan szerzünk be újdonságokat. Te pedig szabadon válogathatsz a neked tetsző kellékekből:

Ismered a legjobb pillanatok receptjét?
Sosem kötelező a kamerába nézni. A legszebb mosolyt mindig anyuka vagy apuka kapja, ezért fotózás közben nem zavarunk el ha a kamera mellett szeretnél állni, sőt, megkérünk rá!

A legkisebb is boldogan megy haza a fotózás után!
Bármelyik csomagunkat választod, korához illő ajándékkal lepjük meg gyermeked. Láttál már olyan picúrt aki nem örül egy meglepetés ajándéknak?

Mi van, ha nem akar fotózkodni?
Több, mint ezer gyerkőc fotózása alatt kitapasztaltuk, hogy legtöbbször nem elég állni és kattintgatni, nekünk is produkálni kell valamit. Ha ez sem válik be akkor van egy “B” tervünk is, de arra csak évente 1-2 alkalommal volt eddig szükség.

Neked is élmény lesz a fotózás!
Te is rájössz majd, hogy műteremben sem olyan egyszerű elkapni a kicsik legjobb pillanatait. Ezért lesz vicces élmény ahogyan majd együtt próbáljuk kihozni a legaranyosabb eredményt. A végeredmény mindenért kárpótol majd. Ez nem olyan lesz, mint az óvodai fotózás, ahol futószalagon lekattintják a gyerekeket.


Mi az ami egyetlen gyermekfotós oldalán sincs kiírva?
Az, hogy mi történik, ha nem leszel elégedett a képekkel. Mi büszkén vállalunk elégedettségi garanciát, ha egyáltalán nem tetszenek a képek és nem találunk mindenki számára kedvező megoldást, visszafizetjük a fotózás árát!
Gyermekfotó - Gyermekfotózás - Babafotó - Babafotózás

Ahol már többször láthattál minket:
Az M1 és Duna TV Családbarát című műsorában már többször is szerepeltünk, mint szakértő vendég:
Gyermekfotó - Gyermekfotózás - Babafotó - Babafotózás
Gyermekfotó - Gyermekfotózás - Babafotó - Babafotózás

Ez tetszik! Kell nekem, de hogyan foglaljak időpontot?

Ha szeretnél időpontot foglalni magadnak a fotózásra, és épp telefonközelben vagy, hívj minket ezen a számon MOST:

+3630-444-6595
(Vagy használd az élő chat ablakot, lila gomb, jobb oldalon, ott reggeltől estig, szinte bármikor kérdezhetsz!)

1188 Budapest Ady Endre utca 149/A (ingyenes, könnyű parkolás)

info@kiskincsem.hu

Fotózás: hétfőtől vasárnapig 10:00-19:00

10:00-19:00 között én, Molnár Tibor vagy a feleségem, Őri Magdi veszi fel a telefont. Nem kell megijedni, egyikünk sem nyomulós, nem fogunk rád tukmálni semmit. E helyett minden kérdésedre válaszolunk és pontosan tájékoztatunk arról, hogy hogyan néz ki a fotózás napja és mire számíthatsz a végén. Ha ezek után meg szeretnéd rendelni a fotózást, beírunk a naptárba, de ha nem, akkor sincs semmi baj. Pár hasznos tippel mindenképp gazdagabb leszel, ha szeretnél még tovább keresgélni.Minden csomagunkban készítünk rólatok közös, családi képeket is. Nincs felár egyszerre több gyermek fotózása esetén.

Semmi baj, ha most rögtön nem tudsz felhívni, egy kisgyermekes anyukának ez nem könnyű. Én sem tudom mindig felvenni a telefont. Ezért találtam ki Neked egy azonnali NON STOP foglaló rendszert. A megrendelés elküldése után 2-3 órán belül, de legfeljebb fél napon belül emailben visszaigazoljuk a foglalásod!

Görgess lejjebb az online foglaláshoz!

Online foglalás

  Mi fog történni?
  Elküldjük neked emailben az online naptárunkat amiben bejelölheted, hogy mikor legyen a fotózás. Ezután küldjük a visszaigazolást és minden olyan fontos dolgot amit tudni kell a fotózásról.
  Kik vagyunk mi?

  Molnár Tibor és Őri Magdolna. Feleségemmel 2006 óta készítünk különleges, egyedi hangulatú fényképeket.
  Gyermekfotó - Gyermekfotózás - Babafotó - BabafotózásKizárólag kisgyermekes családi fotózással foglalkozunk olyan igényes szülőknek, akik nincsenek megelégedve az otthoni piros szemes, rossz minőségű képekkel, ahol mindig ott van a háttérben egy pelenka, törlőrongy vagy egyéb zavaró elem.

  Telefonszámunk:
  +36-30-444-6595

  Email címünk:
  info@kiskincsem.hu

  Fotózás: hétfőtől vasárnapig
  10:00-19:00

  A műterem címe:
  1188 Budapest Ady Endre utca 149/A

  Ajánlások

  Gyermekfotó - Gyermekfotózás - Babafotó - Babafotózás“Köszönjük szépen Nektek a felejthetetlen élményt! Imádtuk a fotózást mind a hárman! Kristóf arcocskája a képeken magáért beszél:) Gondoltuk, hogy szép képek lesznek… De ezek lélegzetelállítóak!”

  Parádi-Ozsvarth Vivien
  Gyermekfotó - Gyermekfotózás - Babafotó - Babafotózás

  Gyermekfotó - Gyermekfotózás - Babafotó - Babafotózás“Imádjuk a képeket. Nagyon élveztük a pillanatfotókat (akkor is, most is).”

  Szabó Kinga
  Gyermekfotó - Gyermekfotózás - Babafotó - Babafotózás

  Gyermekfotó - Gyermekfotózás - Babafotó - Babafotózás“Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, fantasztikusan dolgoznak! :)”

  Tiborfi-Gányi Tímea
  Gyermekfotó - Gyermekfotózás - Babafotó - Babafotózás

  Gyermekfotó - Gyermekfotózás - Babafotó - Babafotózás“Köszönjük szépen! Nagyon tetszenek a képek, nagy örömöt szerzett velük!”

  Benczédi Krisztina
  Gyermekfotó - Gyermekfotózás - Babafotó - Babafotózás